Suedia a venit în aceste zile cu o propunere uimitoare, cu care a surprins pe toată lumea. După ce a anunţat oficial că ziua de lucru va fi de 6 ore, Suedia vine acum cu o nouă propunere uluitoare. Mai exact, angajații să aibă pauze de sex, care să fie plătite, scrie GSP.ro.

Per-Erik Muskos, consilier municipal din orașul Övertorneå, a propus pauze sexuale plătite angajaților, pentru a promova sănătatea și creșterea productivității la locul de muncă.

Acesta este motivul pentru care Suedia este atât de mult înainte în toate domeniile, încât nici o altă țară nu se poate apropia de ea.

Suedia este, de asemenea, una dintre primele țări din lume care a deschis magazine fără angajați, unde oricine poate intra și se poate servi cu produsele pe care le doreşte și le plăteşte prin intermediul aplicațiilor mobile.

Un alt domeniu în care țara scandinavă se află pe primul loc, este atunci când vine vorba de a folosi banii cash. Suedia are ca obiectiv să renunţe la banii în numerar în mai puțin de 15 ani.

Sursa: stirinebune.gsp.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments