[warning]Eu cred ca e vorba de un cutit cu doua taisuri. Sunt cazuri… Am cunoscut un tip care trebuia sa faca rost de nu stiu ce droguri pentru nevasta-sa deoarece ea avea cancer in ultima faza. O adevarata drama… DAR sunt si altii care se „trateaza”. Cum facem? [/warning]

Parlamentul suedez a aprobat o lege prin care va regelmenta cresterea, folosirea si comertul cu marijuana.

Jonas Grönhög de la Centrul de sanatate si servicii sociale din Suedia sustine ca SUA a persista in a gresi, tinand in ilegalitate marijuana, informeaza justpaste.it, citata de dcnews.

„Nu vrem sa facem aceeasi greseala ca Statele Unite. Sa ne folosim de prohibitie pentru ca razboiul impotriva drogurilor este pierdut de mult. Daca permitem vanzarea alcoolului, atunci nu vad de ce interzicem drogurile usoare”, a spus Grönhög.

Produsele facute din si bazate pe marijuana vor fi disponibile in farmaciile suedeze ca medicamente care pot fi eliberate fara prescriptie medicala, de pe 20 aprilie 2012. Produsele nu vor fi vandute minorilor, ci doar persoanelor peste 18 ani, care vor putea cumpara pana la 10 grame deodata. De asemenea, legea da voie oamenilor sa produca pana la 200 de grame de iarba, dar nu mai mult.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments