A DATA DE 2013.04.06 A AVUT PRIMA ACTIVITATE OFICIALA A MISCARII UNIONISTE A ROMANILOR DIN SUEDIA IMPREUNA CU CLUBUL SENIORILOR ROMANI ,, DOINA´´. ACEST PRIM EVENIMENT A AVUT SCOPUL DE A PUNE IN EVEDENTA NECESITATEA UNIRII COMUNITATII ROMANESTI IN JURUL VALORILOR REALE ALE POPORULUI ROMAN.

LA EVENIMENT AU FOST PREZENTATI SCULPTORUL TEO MURESAN, PICTORUL IRIMIA SORIN SI POETUL NEDELCU CIPRIAN CARE PRIN OPERE SI VERSURI AU PUS IN EVIDENTA SENSIBILITATEA NOASTRA CA ROMANI LA CULTURA, ISTORIA SI LIMBA IN CARE NE-AM FORMAT.

IN CADRUL EVENIMENTULUI S-A DISCUTAT APRINS PE MARGINEA SI NECESITATEA COAGULARII COMUNITATII ROMANESTI ATIT DIN SUEDIA CIT SI DE PRETUTINDENI, PRIN DEVERSE PROIECTE CA CELE : CULTURALE, SOCIALE, CARITABILE, ETC.

LA EVENIMENT AU PARTICIPAT IN JUR DE 30 DE PERSOANE PRINTRE CARE SI INVITATI SUEDEZI SI MEMBRII AI ASOCIATIEI ROMANESTI DIN GOTEBORG ,, UNIREA´´.

DORIM PE ACESTA CALE SA TRANSMITEM UN SEMNAL TUTUROR MEMBRIORL COMUNITATII ROMANESTI, CA ATUNCI CIND SE DORESTE REALIZAREA COEZIUNI ACEASTA ESTE PE DEPLIN POSIBILA PRIN VIZIUNE SI SPIRIT. SA FIE INTR-UN CEAS BUN !

URSESCU GABRIEL – MEMBRU M.U.R.S

Multe poze gasiti aici https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151407193651705.1073741828.641566704&type=1

 

 

Comentati folosind contul Facebook

comments