Sute de persoane au protestat pe străzile din Malmo, sudul Suediei, după ce trei adolescente au fost violate în grup, cu brutalitate, iar autoritățile suedeze le-au sfătuit pe femei să rămână în casă, citeaza stirileprotv.ro.

Cel mai recent eveniment de acest gen a avut loc sâmbătă, când o fată de 17 ani a fost violată de mai mulți atacatori, într-un loc de joacă pentru copii, potrivit Daily Mail

Următoarea zi, polițiștii din Malmo au lansat un comunicat în care le avertizau pe femei să nu circule singure pe străzi după căderea întunericului și să meargă în perechi sau să folosească serviciile de taximetrie. Poliția locală și-a cerut scuze și a retras comunicatul după ce oamenii s-au revoltat.

Primul abuz sexual a avut loc în 4 noiembrie, când o adolescentă a fost violată după ce a participat la o petrecere în Malmo, iar o săptămâna mai târziu, o femeie a fost atacată și violată de câțiva bărbați într-o stație de autobuz din același oraș. O publicație suedeză a precizat că toate cele trei victime erau adolescente.

Autoritățile au spus că deși nu este o legătură clară între cele trei violuri, nu este exclusă această ipoteză, ancheta fiind în desfășurare.

PROTV

Comentati folosind contul Facebook

comments