islamAm un clip mai jos. Ma intreb daca cretina aia l-a vazut …

Annika Rydh, membră a partidului anti-imigraţionist Democraţii Suedezi, a ajuns pe prima pagină a ziarelor din Scandinavia după ce a cerut măsuri la nivel internaţional care să “limiteze fertilitatea musulmanilor”. Femeia, secretar municipal al filialei partidului din oraşul Almhult, nu este la prima declaraţie incorectă politic, aceasta argumentând în urmă cu ceva vreme că termenul “negro”, considerat un cuvânt peiorativ în limba engleză, nu poate fi catalogat ca fiind rasist când este folosit pentru a descrie persoanele de culoare.

Afirmaţiile la adresa musulmanilor au fost făcute pe blogul personal, unde a mai criticat şi în trecut islamismul radical. Recent aceasta a postat un film alarmant denumit “Muslim Demographics”, prezentat în toamna anului trecut şi la Vatican.

“Este o problemă globală. Nu putem rezolva chestiunea asta local. Comunitatea internaţională trebuie să ia măsuri pentru a impune ceva restricţii, precum politica chineză a unui singur copil”, a scris Annika Rydh pe blog.

Martin Kinnunen, purtătorul de cuvânt al partidului, care în ultimii ani a făcut mari eforturi pentru a scăpa de eticheta de “formaţiune extremistă”, a declarat că opiniile colegei sale nu reprezintă şi poziţia oficială a Democraţilor Suedezi.

În urma scandalului iscat, postarea controversată a fost ştearsă de pe site. “Să nu poţi să îţi promovezi gândurile despre o anumită problemă este un lucru straniu pentru mine, dar din cauza faptului că atâta lume a considerat cuvintele mele ca fiind ofensatoare, am decis să şterg postarea”, a scris doamna Rydh.

În Suedia, ţară cu puţin peste 9.350.000 de locuitori, trăiesc peste 500.000 de musulmani.

aa

Articol preluat de pe http://www.frontpress.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments