Pentru a arata cat sunt ei de civilizati, scandinavii au fost mereu in pas cu „moda”.  E clar ca traim intr-o societate bolnava in care valorile sociale s-au inversat iar ceea ce era nu demult de condamnat , nu numai ca a fost acceptat ci chiar promovat. Era si-un banc :

„Un om în vîrstă doreşte să emigreze. La completarea formalităţilor, este întrebat de către oficialităţi de ce.
– Datorită homosexualităţii…
– Cum aşa?
– Păi, în timpul naziştilor se pedepsea chiar cu moartea, după aceea cu închisoare, iar acum este permisă prin lege. Aş dori să emigrez pînă nu devine obligatorie.”

Se aude ca astia au de gand sa legalizeze si incestul. Sa stabilim ce este ca sa nu avem dubii :

INCÉST, incesturi, s. n. Legătură sexuală, oprită de legile juridice și morale, între părinți și copii sau între frați și surori. – Din fr.inceste, lat. incestus. ”

„În România, Codul Penal pedepsește incestul cu severitate. Articolul 203 stipulează că „Raportul sexual între rude în linie directă sau între frați și surori se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani” (rude în linie directă desemnează stră

 

bunici, bunici, părinți, copii, nepoți, strănepoți, etc).

Infracțiunea se realizează, sub aspectul elementului material, printr-un raport sexual, adică un act sexual între două persoane. Infracțiunea se săvârșește cu intenție directă, se consumă în momentul realizării raportului sexual, putând îmbrăca și forma unei infracțiuni săvârșită în forma continuată, când actul sexual se referă la anumite intervale de timp. Tentativa este pedepsită de lege.  (Wikipedia)

„Incestul este prezentat ca o „normă de gen”. Activiștii propun alături de conceptul de „homofobie” introducerea şi „incestofobiei” și pedepsirea pentru manifestările ei.

Potrivit publicației, lupta împotriva incestofobiei este o importantă mişcare al programului neoliberalilor europeni. „Legalizarea incestului – esre realizarea revoluţei liberale din Scandinavia”, – se spune în articolul publicaţiei scandinave neo-liberali „Metrobloggen.se”.

Acestea având loc în perioada, când la Paris s-a și înregistrat public prima „căsătorie” dintre homosexuali.”  http://www.ortodoxia.md/

 

„Mai mult decât atâta, au apărut numeroase cazuri în care soră și frate și-au întemeiat familii. Cazul actual al cetățeanului danez Aarkus Niklas și al sorei lui Sofie care sunt soți și soție și au copii este unul ilustrativ și a reușit să-i împartă pe cetățenii din Danemarca în două tabere: unii sunt de acord cu căsătoria între frați, alții nu sunt de acord.
Dar Niklas și Sofie Aarkus nu sunt singurii în această situație. Cazurile cunoscute sunt cu miile, iar cele necunoscute ating probabil dimensiuni de neimaginat.
Societatea europeană a ajuns aici din mai multe motive. În primul rând pentru că a subminat constant și insistent autoritatea Bisericii Catolice reducând-o la o instituție formală.
În al doilea rând goana după avere și dorința ca ea să nu se risipească impune societății europene o astfel de devianță socială alienantă: căsătoria între frați sau între părinți și copii. Păstrarea unității averii materiale chiar cu prețul dezumanizării și cu riscul degenerării urmașilor nu este deloc în contradicție cu pricipiile capitalismului clasic. Dimpotrivă, se încadrează perfect în această politică. 

În actualele familii europene calculul este la fel de simplu: de ce o fată să se căsătorească cu un străin și averea familiei să se împartă? Fata poate foarte bine să se căsătorească cu fratele ei, sau cu tatăl ei și averea să rămână intactă.

Treburile se complică un pic atunci când crește diferența de vârstă între rude și când văduva de 50 de ani care dorește să se recăsătorească, de exemplu, trebuie să-l ia de soț pe fiul ei de 18 ani. Dar de ce să-ți faci  atâtea scrupule și idei preconcepute când e în joc averea familiei? Tânărul de 18 ani se suie în pat lângă maică-sa și devine soțul mamei lui în locul tatălui mort. Soarta averii este în acest fel salvată.

Acest lucru nu ar fi posibil însă în Europa de Est, unde Biserica Ortodoxă este încă foarte puternică și oamenii țin foarte aproape de ea și de preoții ei. Atâta timp cât statele est-europene vor sprijini Bisericile lor Ortodoxe, astfel de deviații sociale vor fi practic imposibil de legalizat în state ca România și Bulgaria.

Enhedslisten, Partidul Roșu-Verde    al radicalilor de stânga din Danemarca,  a declarat prin purtătorul său de cuvânt,pentru ziarul ”Politiken”:

”Guvernul nu trebuie să stea cu ochii pe cei care au copii. Condamnarea relațiile sexuale dintre părinți și copii este o prejudecată de modă veche.  Nu mai trebuie considerat crimă.”
Van Greve, profesor de drept la Copenhaga Business School a declarat la rândul lui pentru ziarul GAZETA:

”Dacă un tată vrea să aibă relații sexuale cu fiica lui și ea este adultă și acceptă, atunci nu există nici un fel de încălcare a legii. În Suedia, vecina noastră, se permite căsătoria între frați. În Franța căsătoria între frați se practică de 200 de ani. La fel și în alte țări. Dacă nu s-a întâmplat acolo nici un dezastru nu văd de ce să ne alarmăm. Nu văd nici un fel de diferență între legalizarea relațiilor homeosexuale și legalizarea căsătoriilor între soră și frate sau între fiică și tată sau între fiu și mamă”.
Probabil că în viitorul apropiat legislația europeană va dezincrimina incestul. Ce va urma? Dezincriminarea canibalismului?”  http://universulromanesc.ro/

 

„Right after legalization of adoption of children by couples of homosexuals, in EU were seriously taken for discussion of legalization of an incest. The European politicians openly in the press and on TV represent an incest as European „gender norm”. Thus by analogy to „homophobia” it is offered to enter the concept „intsestofobiya” for which manifestations to punish.

 

“Same-sex” or as they themselves call “new gender community”, intend to legalize an incest for a start in Sweden, Denmark and Switzerland. The flow of publications in the European mass media testifies: “the gender norm” offers to recognize sexual relations between the father and the daughter, mother and the son, the brother and the sister, and also all relatives, including blood. Thus all “intsestofobov” are offered to be punished, the press service of the International social movement “Russian mothers” reports, giving references to articles of politicians in influential newspapers of these countries.

Suggest to legalize an incest in Sweden, in particular, the deputy of Riksdag (the Swedish parliament) from social democrats Monica Gryonn. In Denmark the politician to Pernill Shkipper demands to recognize an incest “gender norm”. Fight with intsestofobami – the important direction of the program of the European neoliberals. “Incest legalization – a gain of the liberal revolution which has won Scandinavia”, – is told in program article of the Scandinavian neoliberals in the Metrobloggen.se edition.

Let’s remind, the government (Bundesrat) of Switzerland in the 2010th year initiated public scandal in the country, having lowered in the new edition the criminal code criminal article for an incest. The Christian Democrat people’s party of Switzerland, Evangelic people’s party and the Swiss People’s party with indignation apprehended such offer of the government. In only three years legalization of an incest is discussed already in the Swiss parliament.

Don’t lag behind the European supporters of the Row and their transatlantic colleagues. In December, 2012 the Congress of the USA started granting the status of legal and federal security such to “sexual orientations” as an incest, the necrophilia, zoophilia, pedophilia, reported “Christian news”. The pedophilia already actually received the protection status from the federal government. It agrees adopted in 2009 “To the law against homophobes” (Matthew Shepard and James Byrd, Jr.Hate Crimes Prevention Act), phrase “seksual”.  http://ru-facts.com/

 

 

 

 

 

Comentati folosind contul Facebook

comments