Ovi, artistul care a fost partenerul Paulei Seling la Eurovision în 2010, revine şi anul acesta în competiţia de la nivel european.
De această dată, Ovidiu Cernăuţeanu încearcă să reprezinte Norvegia în calitate de compozitor. Piesa se numeşte „High On Love” şi este scrisă de Ovi în colaborare cu Thomas G:son (Suedia), potrivit revistei VIP. Mai mult, cei doi au ocupat locuri fruntaşe la ediţia din 2010 (locul 3 pentru România cu piesa „Playing With Fire” şi, respectiv, locul 4 pentru Danemarca, cu „In A Moment Like This”).

Cum a ajuns Ovi să facă melodia pentru Eurovision Norvegia? „Piesa este scrisa in iunie, la un campus de compozitie din Suedia unde am fost invitat de compania de publishing cu care am eu contract. Am ales intr-una din zile sa colaborez cu Thomas in primul rand pentru ca este un ‘veteran’ in aceasta competitie (a castigat de doua ori finala suedeza) si pentru ca stiam ca este un autor foarte bun”, a explicat Ovi pentru Revista VIP.

Ovi a colaborat cu Thomas şi piesa a fost gata la scurt timp. „In 2010, cand eu si Paula am ajuns cu piesa mea ‘Playing with fire’ pe locul 3 la Oslo, Thomas a fost ‘invins’ de piesa noastra, clasandu-se pe locul 4 cu piesa sa ‘In A Moment Like This’ pentru Danemarca. Mi sa confirmat faptul ca intuitia mea de a scrie o piesa impreuna a fost inspirata – in doar jumatate de ora am scris linia melodica iar in urmatoarele 3 ore am stat ‘trantiti’ la soare pe sezlong – lucrand la text. Un pic dupa ora pranzului aveam deja un demo final la piesa, cu vocea artistei (Reidun Sæther) imprimata! Citeodata ai noroc si iti ‘pica piesa in brate’ la modul asta”, a declarat Ovidiu Cernăuţeanu.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments