OFICIAL! Ibrahimovici va intra in dictionarele din Suedia! Ce va insemna cuvantul 'Zlatan', vorba cu care copiii se vor lauda in fata blocului:Ibrahimovici este unic. Nu putini oameni au spus-o, nu putini sunt cei care nu-l inteleg, dar e special in felul sau. Atat de special, incat prenumele sau va intra in dictionare.

‘Zlatan’ este un nou cuvant acceptat in limba suedeza. El va intra sub forma de verb in dictionarul suedez – ‘zlatanear’ – si va inseamna ‘dominare cu/in forta’. Practic, toti copiii care vor sa fie ca Zlatan vor ajunge la un moment dat sa-i inteleaga sensul cuvantului cel mai frumos pentru fotbalul din Suedia in acest moment.

Prima data cand s-a vorbit despre prenumele jucatorului sunt forma de verb a fost in urma cu cateva luni, cand un jurnalist francez a incercat sa descrie senzatia pe care o raspandeste varful de la PSG.

In Suedia, el a scris o carte autobiografica, in care povesteste ‘pe fata’ tot ce gandeste despre oamenii pe care i-a intalnit sau despre cei cu care lucreaza. Vazut ca un zeu in tara sa, Zlatan a iesit pentru al saselea an la rand cel mai bun fotbalist din Suedia.

Articol preluat de pe http://www.sport.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments