http://www.adevarul.ro/bbtcontent/clipping/ADVIMA20111215_0202/4.jpgCel mai citit sait automobilistic din Suedia a dedicat limuzinei Duster un articol laudativ. Singura critică formulată a fost la adresa motoruluiZilele trecute, cel mai mare site de ştiri automobilistice din Suedia (www.bytbil.com) a publicat un articol ilustrat consacrat unei versiuni neobişnuite a modelului Dacia Duster. Articolul are titlul “Limuzină românească pentru cei preocupaţi de preţ” şi poate fi considerat un text măgulitor la adresa mărcii româneşti.
“Împarte o Dacia Duster în două bucăţi, pune între ele 1,5 metri de tablă şi reasamblează maşina. Ce obţii în acest caz? O limuzină românească unică în lume, cu destul spaţiu pentru clienţii Dacia cu picioare lungi”, se scrie în articolul respectiv.
“Orice ţară care se respectă vrea să-şi plimbe oaspeţii de seamă într-o limuzină fabricată pe plan local. Dacia a avut grijă ca de-acum încolo şi românii să simtă acest gen de mândrie”.
Suedezii apreciază spaţiul interior generos şi amenajat cu dotări care să permită unui om de afaceri să lucreze în timpul călătoriilor cu limuzina Duster. Pe de altă parte, e criticat motorul, un diesel de 1,6 litri, considerat de nordici mult prea slab pentru un asemenea gen de maşină.

http://static.ziarelive.ro/images/stories/prima-limuzina-dacia-sau-duster-birou-mobil.-vezi-cum-arata.jpg

http://0-100.hotnews.ro/home/wp-content/uploads/2011/12/Dacia-Duster-Birou-Mobil-sursa-RTR-07-655x436.jpg

http://www.click.ro/bbtcontent/clipping/CLIIMA20111214_0196/5.jpg

http://www.telegrafuldeprahova.ro/images/stories/2012/august/14/limuzina-duster.jpg

 

Articol preluat de pe Ziarul Argesul

 

Comentati folosind contul Facebook

comments