Românii vor avea la dispoziţie încă patru noi magazine H&M până în luna noiembrie. Oraşele în care vor fi deschise noile unităţi sunt Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa şi Bucureşti, iar astfel retailerul suedez de îmbrăcăminte va ajunge la un număr de 10 unităţi în România.Grupul a anunţat că va angaja pentru noile magazine de pe piaţa locală circa 100 de persoane.

H&M a lansat, din luna martie până în prezent, cinci magazine în Bucureşti şi unul în Braşov.

Potrivit retailerului, următoarele magazine vor fi deschise în septembrie în Timişoara şi Cluj, în centrele comerciale Iulius Mall din oraşele respective. În noiembrie vor urma unităţile din Bucureşti, în Sun Plaza Shopping Center, şi Constanţa, în centrul comercial Maritimo Shopping Center.

„Odată cu deschiderea noilor magazine, ne vom mări şi echipa, urmând să mai angajăm până la finele anului în jur de 100 de oameni”, a declarat într-un comunicat Carlos Duarte, directorul de ţară al H&M în România.

Noile magazine vor include articole pentru femei, pentru bărbaţi, cât şi colecţii pentru copii şi adolescenţi. De asemenea, unităţile vor comercializa şi accesorii, lenjerie intimă şi colecţii sport.

Primul magazin în România al retailerului suedez a fost deschis în luna martie a acestui an, în AFI Cotroceni, înainte de deschidere formându-se o coadă de 150 de metri la intrarea în magazin.

Reţeaua H&M cuprinde 2.300 de magazine în aproape 40 de state. Grupul are circa 87.000 de angajaţi.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments