Retailerul suedez H&M a deschis, joi, al 13-lea magazin din Romania, in centrul comercial Electroputere Parc din Craiova, la lansarea unitatii fiind prezente peste 450 de persoane. Astfel, H&M a ajuns la sase magazine in Bucuresti si sapte in provincie – Brasov, Cluj, Timisoara, Oradea, Constanta, Arad si Craiova.
H&M a mai deschis un magazin. Cati bani a facut in Romania al treilea cel mai bogat om de afaceri din Europa
Compania H&M (Hennes&Mauritz) a fost fondata in Suedia 1947 si este listata la NASDAQ OMX Stockholm. Grupul H&M are peste 2.300 de magazine in 40 de piete, inclusiv magazine deschise in sistem de franciza.

Retailerul suedez a deschis primele magazine din Romania in martie 2011, piata autohtona fiind una dintre cele mai dinamice din Europa pentru H&M.

Compania a realizat in Romania vanzari de 127 milioane de coroane suedeze (circa 14,4 mil. euro) in trimestrul decembrie 2011 – februarie 2012, ceea ce inseamna o medie per magazin de 1,3 mil. euro.

Potrivit raportului financiar al H&M, vanzarile din Romania sunt cele mai mari din regiune, depasind state precum Polonia, Cehia sau Ungaria.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments