Turneul mondial al Madonnei ar putea fi întrerupt, datorită unui accident care a avut loc pe o autostradăp din Suedia şi în care a fost implicat unul dintre camioanele cu echipamentul.

Potrivit presei locale, boxele care urmau să fie instalate pe scenă au fost distruse în urma impactului.

Din cauza accidentului în care a fost implicat TIR-ul care transporta echipamentul Madonnei au fost blocate ambele sensuri de mers.Camionul venea de la Copenhaga, a derapat, iar şoferul l-a scăpat de sub control.

O persoană a fost rănită şi trei autoturisme au fost avariate în accident.

Nu se ştie cât de mult va avea de suferit organizarea concertului reginei muzicii pop care se afla într-un turneu mondial pentru promovarea noului album, „MDNA”, dar organizatorii suedezi susţin că totul este sub control şi concertul de la Goteborg, programat mâine, va avea loc.

Turneul, primul după „Sticky and Sweet” din 2008/2009, promovează cel mai recent album de studio al cântăreţei, „MDNA”, al 12-lea din carieră, ce a fost lansat în luna martie.

Descrisă de numeroase ori drept „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numită şi „Queen of Pop (Regina Pop-ului)”, Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului „Sticky and Sweet”.

Articol preluat de pe libertatea.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments