În Suedia, taxele sunt mari și totul este scump. Totuși, calitatea vieții aduce statul nordic pe primele poziții în orice top internațional. Dacă vrei să vezi cum se trăiește bine, dar și să vizitezi ce are mai frumos Suedia, nu ai neapărat nevoie de un buget impresionant.

Atunci când te decizi să iei o pauză de la problemele cotidiene şi să îţi oferi o vacanţă de neuitat, totul devine complicat când te gândeşti la cheltuieli. Iar dacă visezi la o ţară dezvoltată, unde toate preţurile sunt mari, efortul financiar necesar face totul aproape imposibil. Cu toate acestea, dacă afli câteva ponturi şi ştii să trăieşti cumpătat, poţi vizita, cu bani puţini, orice loc de pe Glob.

Una dintre ţările care îţi oferă toată liniştea de care ai nevoie este Suedia. Dovada? Speranţa de viaţă este cea mai ridicată din Europa, iar calitatea vieţii este printre cele mai ridicate din lume. Bineînţeles, atunci când vizitezi o astfel de ţară inevitabil compari stilul de viaţă de acolo cu ceea ce avem noi aici, în România… Iar diferenţele sunt de la cer la pământ!

Cea mai bună ofertă :

Ce trebuie să faci când îţi doreşti să călătoreşti şi nu dispui de bani mulţi? Intri pe forumuri, cauţi şi întrebi. Adică te documentezi până găseşti cele mai bune oferte. Asta am făcut şi noi. Astfel, un city break de primăvară, timp de patru zile în Stockholm, capitala Suediei, începe de la 189 de euro de persoană. Cu mici diferenţe, oferta o puteţi găsi în portofoliul mai multor agenţii de turism. Se pleacă vinerea, de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, iar întoarcerea este lunea, cu zbor de pe aeroportul Skavsta.

Preţul include 3 nopţi de cazare, zborul către destinaţie cu un bagaj de mână şi mic dejun. Hotelul Best Western Capital, la care urmează să staţi conform ofertei, este la 10 minute de aeroport dacă mergeţi cu trenul Arlanda Express, iar preţul unei călătorii este de aproximativ 15 euro. Tramvaiele şi autobuzele opresc în apropiere de hotel, iar gara Årstaberg este la 600 de metri de acesta.

Odată cazaţi, începe aventura! Una pentru care, dacă nu doriţi lucruri extravagante, cum ar fi o masă la un restaurant cu stele Michelin, nu aveţi nevoie de prea mulţi bani.

http://www.capital.ro/cum-sa-vizitezi-suedia-cu-bani-putini.html

Comentati folosind contul Facebook

comments