Sweden's 'biggest sex party' sparks local furyZilele trecute am mai pus un articol despre „civilizatia” scandinava si au exista cativa care au sarit sa-i apere. E clar ca nivelul de coruptie, sistemul social samd sunt de laudat dar la unele aspecte prin care ei vad libertatea, imi vine sa iau campii …

E clar ca nu e vorba de o noutate dar pentru ce atata publicitate ? Nu puteau sa se adune linistiti intr-un hotel fara atata tam-tam ?

„Swingul, sau schimbarea partenerilor, se refera la o activitate sexuala in care persoane implicate intr-o relatie fac sex cu alte persoane, de obicei, de asemenea, implicate intr-o relatie.”

Cea mai mare petrecere a swingerilor din lume va fi organizată în micuțul oraș suedez Norrköpings, pe data de 19 octombrie. Evenimentul a stârnit mânia localnicilor, care se tem de impactul pe care “marea desfrânare” îl va avea asupra comunității lor.

Pe 19 octombrie, cea mai mare petrecere de swingeri (cupluri care fac schimb de parteneri) din lume va avea loc în Suedia, în orășelul Norrköpings, relatează thelocal.se.

La eveniment vor participa persoane din toată lumea, însă localnicii nu sunt deloc încântați de eveniment.

“Genul acesta de lucruri n-are ce căuta aici, să facă ei sex și schimb de parteneri. Cred că nu e potrivit într-un oraș cu familii și copii mici”, s-a plâns o femeie.

Organizatorii spun însă că temerile sunt nejustificate: “Cum se poate teme cineva de actele sexuale în anul 2013.

Preluat de pe http://ph-online.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments