Doctor, medic, radiografieO femeie din Suedia, care, timp de doi ani, a facut sedinte de chimioterapie crezand ca este bolnava de cancer, a fost anuntata de medicii ca de fapt au comis o mare greseala.

 

Suedeza, in varsta de 60 de ani, suferise in trecut de cancer la san, asa ca atunci cand a mers la medici si le-a spus ca o doare spatele, acestia s-au temut ca boala a revenit.

Dupa ce i-au facut radiografii, doctorii au concluzionat ca are mai multe tumori canceroase pe ficat si pe alte organe vitale, asa ca s-au apucat sa o trateze.

Timp de doi ani, femeia a facut sedinte de chimioterapie si cu radiatii, in incercarea de a se vindeca.

La un control pentru a vedea cum a evoluat cancerul insa, medicii au descoperit ca in urma cu doi ani au comis o mare greseala si ca in acele radiografii nu erau tumori canceroase.

Din pacate pentru femeie, tratamentul la care a fost supusa timp de doi ani a avut numeroase efecte secundare, care i-au afectat grav sanatatea.

Medicii implicati in acest caz sunt anchetati acum de catre autoritatile suedeze.

Este regretabil ce s-a intamplat. Ne-am dori sa putem face ceva pentru a putea schimba acest lucru„, a declarat directorul spitalului unde femeia a fost tratata, Lars-Goran Holtby.

Articol preluat de pe  http://stirileprotv.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments