Se estimează că vor fi create 10.000 de locuri de muncăîn Suedia în 2012, în domeniul Restaurant/Catering.
Motivul este intrarea în vigoare de la 1 ianuarie 2012, a unei tăieri de TVA în acest sector, operată de statul suedez. Deja lanțul de restaurante de tip fast-food McDonalds a anunțat pe site-ul propriu că oferă 100 de joburi în Suedia, în zona Stockholm. În plus, în acest an va crea în restul țării un total de aproximativ 600 de locuri de muncă. Pentru primele 100 de oferte de muncă înscrierile au început deja pe site-ul companiei, la secțiunea „Job-uri”.
Reprezentanții McDonalds anunță de asemenea că numărul posturilor este limitat. Pentru a aplica trebuie să folosiți tot site-ul companiei, la secțiunea „Job-uri”. Dacă sunteți interesați trebuie să vă grăbiți, întrucât mai aveți aproximativ o lună la dispoziție. Interviurile pentru angajări vor avea loc în data de 18 februarie.
Pentru a vă înscrie, angajatorul mai precizează că nu aveți nevoie neapărat de experiență, iar programul de lucru este flexibil. Există de asemenea și posibilitatea urmării unui program de instruire prin care să promovați și să deveniți supraveghetor sau chiar manager.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments