Multe popoare consideră numărul 13 ca fiind blestemat. Se zice că numărul 13 este considerat aducător de nenorociri si pentru că, la Cina cea de taină, au stat la masă 13 persoane, cei 12 apostoli si Iisus, înainte ca Mântuitorul să fie crucificat.

Numărul 13 este, în Tarot – o artă divinatorie străveche – cartea denumită Moartea XIII, o arcană majoră ce contine un avertisment negativ. Adeseori, vedem într-un film, în momentul culminant, un magician care întoarce o carte si de ce oare, aproape de fiecare dată, este Moartea XIII?

Nu pentru că ar anunta neapărat o crimă, un deces sau alte evenimente tragice, ci pentru că imaginea continută pe această carte dă fiori: un schelet călare, îmbrăcat în armură, cu un steag negru, călcând peste cadavre sau peste muribunzi – regi, episcopi, copii, femei – cerând îndurare, totul pe fondul unui peisaj peste care soarele apune după creste., scrie Acvaria.ro.

Pentru că ziua de marţi este guvernată de Marte iar ziua de sâmbătă de Saturn, se consideră că prima oră planetară a celor două zile din săptămână apartine celor două planete negative, si pe parcursul întregii zile vor mai exista si alte două ore planetare marcate de energia celor două planete.

Marti, vor exista trei ore planetare patronate de Marte iar sâmbăta – trei ore planetare guvernate de Saturn. În restul zilelor din săptămână vor exista câte două 2 ore guvernate de cele două planete malefice, deci se poate spune că fiecare zi din săptămână are câte două ceasuri rele, numai că martea si sâmbăta există „trei ceasuri rele”, adică trei ore planetare guvernate de cele două planete care aduc, de regulă, conflicte, neîntelegeri, piedici, probleme, esecuri etc. Retineti, fiecare zi are câte două ore marcate negativ de Marte si Saturn, dar faptul că martea si sâmbăta avem deja o oră în plus, care a generat ideea că trebuie să ne luptăm cu cele 3 ceasuri rele de marti si sâmbătă. Că alături de marti mai asezăm si simbolistica negativă a numărului 13, iată, avem un motiv de teamă în plus!

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments