http://cdn.thedotcomblog.com/wp-content/uploads/2012/04/make-money-online-sites.jpgIntrebarea asta am mai auzit-o de la mai multi iar unul chiar sustinea acest lucru facand calcule. 🙂

Ca sa nu mai las loc de interpretari vin eu cu lamuririle. Nu ca as avea ceva de ascuns dar macar sa nu va faceti fel si fel de idei.

Ei bine, http://vikingi.ro/ a fost , este si probabil ca va fi gratis pentru toata lumea. Acesta a fost conceptul de la inceputuri.  Am dorit sa vin cu o alternativa ceva mai civilizata fara de alte site-uri de profil din Scandinavia care au probabil interese obscure cel mai probabil. Nu generalizez … Intorcandu-ma la publicitate, oricine doreste si are ceva serios de aratat, poate avea un banner , o postare sau ce vreti voi …

Cheltuielile cu hostingul si unele pluginuri le suport din propriul salar.

Mentionez ca singura „atentie” am primit-o de la http://www.mycall.no/ si anume niste bomboane + ciocolata + doua caiete + 1 pix + o caciula + ochelari de soare samd toate branduite cu MyCall.

Nu ca as avea pretentia dar mi-au facut o surpriza primind intr-o zi un colet de la ei. 🙂

Asadar nici vorba de bani sau alte chestii. 

Evident ca nu m-as supara daca cineva ar apasa pe butonul „Donate via PayPal” din site si sa puna macar un euro pentru apreciere , dar ca si tine in aproape doi ani de zile nimeni nu a dat nimic … :

 

Multam’ de vizita …

Constantin Padure 

administratorul Vikingi.ro

 

 

Comentati folosind contul Facebook

comments