YouTube a făcut faimos încă un anonim. Havard Rugland este un tânăr norvegian de 27 de ani, vârstă la care sportivii profesioniști, în mare majoritate, ating deja apogeul carierei lor. Nu este și cazul lui Rugland care până în urmă cu câteva zile practica sportul doar cu prietenii sau în grădina casei acompaniat de câinele familiei. Asta până când, împreună cu fratele său și câțiva prieteni a făcut un videoclip în care face tot felul de ghidușii cu un balon de fotbal american. Imaginile au ajuns pe Youtube și de acolo, prin intermediul a peste un milion de vizualizări, la Michael Husted, fost jucător profesionist de fotbal american, în prezent scouter al universităților nord-americane.

Așa a ajuns Havard Rugland să în probe la New York Jets, echipă din NFL ”Dacă va continua să își perfecționeze tehnica poate ajunge unul dintre cei mai buni kickers din NFL ( National Football League )” spune Husted promovându-și descoperirea.

”Totul a ieșit bine” spunea Havard după proba dată la New York Jets, recunoscând că nu are experiență în acest sport și afirmând că a suportat bine presiunea. Primul pas a fost făcut, Havard semnând deja un contract cu Jill McBride Baxter, un impresar considerat unul foarte bun în lumea fotbalului american, în același timp începând antrenamentele cu o echipă profesionistă din American Football Conference în așteptarea marelui transfer către prima scenă a fotbalului american.

Mai jos, viralul video pentru care Havard a ajuns din grădina casei la a da probe pentru New York Jets.

Articol preluat de pe tikitaka.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments