Usain Bolt nu renunță încă la visul lui de a ajunge fotbalist. Fostul atlet jamaican, recordman mondial absolut la probele de viteză, este într-un stagiu de pregătire cu echipa din prima ligă norvegiană Stromsgodset.

În vârstă de 31 de ani, Bolt s-a mai antrenat în trecut cu alte grupări din Europa, ca Manchester United și Borussia Dortmund, iar acum ar putea debuta la un meci amical cu formația de tineret a clubului scandinav.

Directorul sportiv al lui Stromsgodset, fostul internațional Jostein Flo i-a dat lui Usain Bolttricoul cu numărul 958 – după recordul lui la proba de 100 de metri: 9 secunde și 58 de sutimi.

Acesta spune că le-a făcut o surpriză jucătorilor, cărora le-a spus că va aduce la antrenamente cel mai rapid fotbalist din istorie. Toți au crezut că este vorba de o glumă, însă după ce în vestiar a intrat însuși Bolt, s-a făcut liniște și jucătorii au rămas muți de emoție.

Amintim, Stromsgodset a fost adversară a Stelei în preliminariile Ligii Campionilor din 2014, iar acum ocupă locul al 12-lea în competiția internă din Norvegia.

Comentati folosind contul Facebook

comments