Româncă arestată la Oslo, după ce a sustras un televizor sub fustăO româncă a plecat dintr-un centru comercial din Oslo cu un televizor cu diagonala de 42 de inch între picioare.  Femeia, care ascundea sub fustă un televizor în valoare de 3.800 de euro, a fost arestată în apropiere de magazin.

Românca a cărat televizorul între pulpe până la o stație de autobuz, nu de parte de centrul comercial. Oamenii legii au prins-o însă în autobuz, după ce un angajat al magazinului a alertat Poliția. Hoața, care era însoțită de un bărbat român, a declarat că are mușchii de la picioare puternici.

Gestul a uimit Poliția din Oslo care s-a întrebat inițal dacă este posibil ca un aparat, a cărui diagonală depășește un metru, să fie ținut între picioare. “Ulterior am încercat și noi acest lucru la comisariat cu o femeie polițist. Este greu, dar nu imposibil”, a declarant un agent de poliție.

Potrivit Mediafax, incidentul petrecut joi a stârnit numeroase comentarii pe internet, norvegienii susținând că ezită să creadă că prietenele lor ar reuși să repete “cascadoria”. Românca a fost poreclită “Coapse-Tunet” de un ascultător al unei emisiuni de radio.

Femeia de 31 de ani se află în prezent în custodia poliției și este interogată cu privire la alte furturi comise în Norvegia. Furtul este cel mai cel ciudat furt comis în ultimii 10 ani din Peninsula Scandinavă, comentează Daily Mail.

Articol preluat de pe KanalD.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments