http://www.ziarulderoman.ro/wp-content/uploads/2013/01/iulian4.jpgLa 5 februarie 2013, Ambasadorul României în Regatul Norvegiei, E.S. domnul Daniel Ioniţă, a acordat domnului Răzvan Răducanu Diploma pentru rezultate deosebite obţinute în cadrul stagiului de pregătire efectuat la Ambasada României la Oslo, în perioada decembrie 2012 – ianuarie 2013.

Domnul Răducanu este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti cu o specializare în Afaceri Internaţionale, fiind în prezent masterand al aceleiaşi instituţii în domeniul Managementului Riscului Financiar Internaţional. În perioada 2011 – 2012 a urmat cursurile BI Norwegian Bussiness School din Oslo.

Programul de stagii de pregătire din cadrul Ambasadei României la Oslo urmăreşte să ofere participanţilor o excelentă oportunitate de a intra în contact cu lumea diplomatică, oferindu-le acestora o experienţă de lucru utilă şi interesantă, prin implicarea în activităţile curente ale Ambasadei.

Programul este organizat pe bază de voluntariat, candidaţii trebuind să fie în măsură să îşi asigure cheltuielile de întreţinere, cazare, transport etc. pe perioada stagiului la Oslo. Datorită acestor considerente, stagiile noastre se adresează, în primul rând, tinerilor care studiază deja în Regatul Norvegiei.

Perioada stagiului este, de regulă, de două luni, iar programul este flexibil ţinând cont de activităţile Ambasadei, precum şi de interesele specifice ale stagiarilor. Limbile de lucru sunt româna, engleza şi norvegiana.

Informaţii detaliate privind stagiile de pregătire, atât în Centrala MAE, cât şi la misiunile României în străinătate, pot fi consultate la adresa http://www.mae.ro/node/2130.

Persoanele care doresc să urmeze un stagiu în cadrul Ambasadei României din Regatul Norvegiei pot trimite electronic dosarul de candidatură la adresa de e-mail [email protected].

Amimt preluat de pe  http://oslo.mae.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments