http://www.nypost.com/r/nypost/2012/06/04/news/web_photos/judge_game101539--525x350.JPGUnul dintre cei cinci judecatori ai lui Anders Behring Breivik, judecat pentru unul dintre cele mai mari atacuri in masa din istorie, a fost surprins luni de camerele de televiziune in timp ce juca solitaire pe computerul sau chiar in toiul procedurii.


 Unul dintre judecatorii lui Anders Breivik, surprins jucand solitaire in timpul procesului

Pe o captura de ecran postata pe site de catre ziarul Verdens Gang, Ernst Henning Eielsen, unul dintre cei trei judecatori auxiliari insarcinati cu asistarea celor doi magistrati de profesie, este surprins, in mod evident, in cursul unei partide de solitaire, in timp ce un martor, profesorul suedez Mattias Gardell, ofera explicatii.

„Judecatorii urmaresc cu atentie ceea ce se spune si se prezinta in fata Curtii”, a declarat pentru AFP o purtatoare de cuvant a tribunalului din Oslo, Irene Ramm. „Exista diverse feluri in care poti ramane concentrat”, a adaugat ea, precizand ca Eielsen nu dezminte faptele.

Extremistul de dreapta Anders Behring Breivik, in varsta de 33 de ani, este judecat, in prezent, pentru uciderea a 77 de persoane, prin plasarea unei bombe langa sediul Guvernului norvegian, pe 22 iulie 2011, iar apoi prin deschiderea focului asupra catorva sute de tineri laburisti reuniti pe Insula Utoya, la o tabara de vara.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments