Ovi nu stă deloc degeaba şi s-a apucat de cheltuit din banii daţi de statul norvegian pentru al doilea album muzical. Mai exact, 15.000 de euro, pe care a început să-i investească serios în muzică.

Drept urmare, în săptămâna care tocmai a trecut, a lucrat, în fiecare zi, în 4 studiouri renumite din Oslo cu cei mai buni artişti din Norvegia, şi anume: Thomas Kongshavn, Marianne Sveen, Simen Eriksrud, Kristin Minde, Simone Larsen. Aceştia, la rândul lor, sunt cooptaţi în trupe cunoscute în ţările scandinave sau de prin Europa (Something Sally, Carpe Diem, Donkyboy, D’sound).

„Pe parcursul următoarelor 3 luni voi avea sesiuni diferite, cu compozitori de marcă din Oslo, Copenhaga şi Stockholm. Oslo e prima etapă din faza de compoziţie, prin care trebuie să trec înainte de a intra efectiv în studio, alături de Simon Janlöv, producătorul suedez al celui de-al doilea album al meu. Acest lucru se va întâmpla undeva în perioada aprilie – mai. Este un process lung, dar interesant, pe parcursul căruia mă revăd cu autori dragi, cu care am colaborat la primul album, precum şi alţii mai noi. Va fi o schimbare de stil muzical. Încerc să fiu mai mainstream, mai provocator în compoziţie, producţie şi chiar imagine. E o călătorie foarte interesantă pe parcursul căreia sigur voi face progrese muzicale în ce mă priveşte. Cel puţin aşa am simţit la finele primului album, produs de Simen Eriksrud”, a declarat artistul.

Zilele acestea se va întoarce în România unde, alături de cei de la Gala Records, va finaliza primul său single în limba română.

 

Articol preluat de pe http://www.libertatea.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments