Poliţiştii l-au prins pe hoţ în aceeaşi zi.

O studentă din Norvegia a fost prădată de telefonul mobil după ce a ieşit dintr-un club din centrul municipiului Iaşi. Ea a fost urmărită de un hoţ în timp ce se distra în club, iar la ieşire acesta a reuşit să-i fure telefonul în valoare de 2.500 de lei.

Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe hoţ în aceeaşi zi, acesta fiind arestat pentru 30 de zile. „În ziua de 24, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de A.L., de 21 de ani, cetăţean norvegian, cu privire la faptul că în dimineaţa zilei de 16 octombrie, în jurul orei 5, după ce a ieşit dintr-un local din municipiul Iaşi, a fost deposedată de un telefon mobil în valoare de 2.500 de lei.

Echipa operativă a demarat cercetările şi investigaţiile, ocazie cu care a fost adus la cercetări suspectul comiterii faptei, Sebastian P., de 22 de ani, din Iaşi“, a declarat Alexandru Chelaru, purtător de cuvânt al Poliţiei. Tânărul a fost dus de poliţişti la Parchet, apoi la instanţă, care a dispus arestarea lui pentru 30 de zile, pentru infracţiunea de tâlhărie.

Preluat de pe http://www.ziaruldeiasi.ro/

Comentati folosind contul Facebook

comments