O familie din Norvegia a câştigat de trei ori la LOTO!O familie din Norvegia a câștigat la loto de trei ori în șase ani, acumulând până acum peste 3 milioane de euro. Mai mult, norocosul eveniment pare să aibă loc după fiecare copil căruia îi dă naștere una dintre membrii familiei, scrie BBC.

În urmă cu o săptămână, Tord Oksnes a câștigat cu un nou bilet la loto, asta după ce sora sa Hege Jeanette și tatăl său Leif au câștigat și ei în trecut.

Numerele norocoase au fost extrase de fiecare dată după ce Hege Jeanette a dat naștere sau după ce aceasta a aflat că este însărcinată. Mai mult, două dintre câștiguri au survenit la scurt timp după ce femeie a născut.

Aceasta a declarat pentru AFP că ar trebui ”să facă cel puțin 10 copii” pentru ca să le poarte noroc tuturor fraților ei.  ”E frumos să ai copii, dar lucrurile astea nu se fac la comandă”, a declarat aceasta.
O familie din Norvegia a câştigat de trei ori la LOTO!
Loteria din Norvegia susține că s-a mai întâmplat ca același individ să câștige de două ori la loto, însă este pentru prima dată când trei membri ai unei familii au acest noroc.

Articol preluat de pe B1.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments