Un grafic cu acronime ale unor expresii obscene în limba engleză a fost afişat din greşeală la o emisiune informativă serioasă din Norvegia, Dagsrevyen, care aborda subiectul tratamentului optic pentru pensionari, relatează Daily Mail.

În partea de sus a tabloului, folosit pentru controlarea acuităţii vizuale, era afişată abrevierea OMG (Oh My God), iar dedesubt se putea citi WTF, abrevierea unei exclamaţii obscene („What The F…”), scrie Mediafax.

Cele două acronime erau urmate de altul şi mai ofensator STFU, care înseamnă „Shut The F… up”, sub care se putea citi, cu litere mai mici, PWN3D, o abreviere argotică pentru cineva care a fost învins într-un mod umilitor.

Explicaţia acestui incident nu a fost încă găsită, dar este puţin probabil ca această combinaţie de litere să fi fost întâmplătoare. Există sugestii că cineva ar fi aranjat în mod deliberat literele pentru propriul amuzament, fără să ştie că graficul va fi folosit la televiziune.

Producătorul emisiunii, Solveig Tvedt, a recunoscut că ea şi echipa sa nu au verificat în mod corespunzător graficul înainte ca acesta să fie difuzat.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments