Doi romani sustin ca au ramas fara ambii copii in Norvegia, dupa ce mama si-a lovit una dintre odrasle cu palma peste fund. Arestati pentru rele tratamente aplicate minorilor, cei doi soti au fost trimisi de urgenta in tara, iar de trei luni nu mai stiu nimic despre micutii lor.

 

 

Suferinta. Corina si Ciprian si-au pierdut fetita si baiatul, autoritatile din Norvegia acuzandu-i de rele tratamente aplicate minorilor

Moldoveanu Ciprian Constantin si Corina Ana-Maria Burcea au incercat sa le ofere copiilor un trai mai bun si au emigrat in Norvegia, unde barbatul s-a angajat ca inginer electronist. Cu toate ca viata nu era usoara, cei doi si-au inchiriat o locuinta si erau multumiti de conditiile pe care le aveau acolo.
Atunci cand baiatul lor in varsta de sapte luni a fost depistat cu o piatra destul de mare la unul dintre rinichi, Corina s-a internat cu cei doi copii la o clinica din Drammen. Intr-una dintre zile, fetita in varsta de un an si zece luni facea galagie, iar mama ei a incercat sa o potoleasca. Pentru ca micuta nu asculta deloc, femeia s-a enervat si i-a dat acesteia o palma la fund. Momentul a fost insa surprins de medicii clinicii, care au chemat protectia sociala, minorii fiind imediat indepartati de mama. „Pentru o simpla palma la fund am ramas fara ambii copii. Orice parinte isi mai atinge copilul, dar de la o palmuta sa ajungem sa fim arestati, cum am fost noi, sa ramanem fara copii si sa nu mai stim nimic de ei de trei luni e distanta mare. Suntem disperati, vrem copiii inapoi si nimeni nu ne ajuta”, ne-a spus indurerat Ciprian Moldoveanu.

Articol preluat de pe cancan.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments