Anders Breivik, calaul din Norvegia, protesteaza: i se da cafea rece in inchisoare!Anders Behring Breivik, norvegianul care a ucis cu sange rece 77 de oameni, este revoltat de conditiile “inumane” din inchisoarea unde este detinut. Calaul din Oslo si-a strans reclamatiile intr-o scrisoare adresata penitenciarului: nu are crema hidratanta, cafeaua e rece, nu are fereastra cu panorama frumoasa!

Breivik a intocmit o plangere in care isi enumera nemultumirile din detentie, scrisoarea fiind adresata conducerii penitenciarului. Ce reclama extremistul care a ucis, vara trecuta, 77 de oameni in Oslo si pe insula Utoya? Nu va vine sa credeti: inspectii corporale zilnice, cafeaua rece, cenzurarea corespondentei, catuse prea stranse, lipsa cremei hidratante in celula, lipsa unei privelisti cu panorama pe fereastra, catuse mult prea stranse, “care provoaca rani, marginea de otel frecandu-se de pielea de la incheietura mainii”, si nici nu isi poate intinde unt pe paine, sustinand ca toate aceste reguli stricte incalca drepturile omului!

Cine a facut aceaeste plangeri antologice? Anders Behring Breivik, un barbat de 34 de ani care, in iulie 2011, turbat de multiculturalismul promovat in Norvegia, a ucis 77 de oameni nevinovati, detonand mai intai o bomba in apropierea sediului guvernului, iar mai apoi deschizand focul asupra tinerilor aflati la o intrunire pe Insula Utoya. La un an dupa macel, Breivik a fost condamnat la 21 de ani de inchisoare.

Articol preluat de pe Agenda.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments