Descriere: Sognatre a fost infiintata in 1984 si este un furnizor de produse de interior pentru baie, bucatarie, scari, proiecte de arhitect. Trebuie sa aveti abilitati si experienta in ceea ce priveste functionarea echipamentului de vopsire prin pulverizare. Produsele sunt croite si necesita o calitate consistenta a manoperei. Este de asteptat sa invatati limba norvegiana daca nu cunoasteti deja o limba scandinava.

Firma: SOGNATRE AS

Ocupatie: Vopsitor (lacuitor) mobila

Localitate: SOGNDAL

Cerinte: Calificare, experienta minima de 3 ani ca vopsitor sau lacuitor mobila, abilitati bune de intelegere a sarcinilor de lucru si de a invata, de a comunica cu colegii, de a indeplini standardele inalte pe care le ofera firma si pe care clientii le asteapta.

Limbi straine: Limba engleza – fluent (inteles si vorbit)

Salariu: Salariul de inceput este de 162 NOK brut/ora (echivalentul a 16,69 euro brut/ora) si pentru candidatii calificati salariul poate fi majorat dupa 3 luni, la cel putin tariful norvegian de 182 NOK brut/ora (echivalentul a 18,75 euro brut/ora)

Durata contract: Contract permanent dupa o perioada scurta de proba. Se lucreaza 37,5 ore/saptamana (fulltime). Angajare cat mai curand posibil

Mod de aplicare: Se trimit CV si scrisoare de intentie in limba engleza la adresa de e-mail: [email protected] si pentru monitorizare la: [email protected]. Includeti numele si informatii de contact pentru 2 persoane de referinta care vorbesc limba engleza sau norvegiana

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agentie de recrutare si nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunturile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunlului.

Comentati folosind contul Facebook

comments