Descriere: Se lucrează cu spray-uri umede specializate în tratarea suprafețelor structurilor metalice. Pre-tratarea structurilor este de curățare cu bruiaj fie cu granule de oțel, fie cu nisip natural, iar vopsirea se face cu uretan umed și vopsele epoxidice.

Firma: Agentor Oy

Ocupatie: vopsitor industrial(de pulverizare umeda)

Localitate: Vaasa

Cerinte: Locul de muncă necesită dedicare pe termen lung, experiență în vopsire umedă prin pulverizare și stare fizică excelentă.

Limbi straine: cunostinte de limba engleza- nivel B1

Salariu: 12.50 euro brut/ ora

Alte beneficii: Posibilități excelente de a învăța și dezvolta abilitățile. Locul de muncă este situat în Finlanda, în orașul Vaasa, care este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai importante grupuri de tehnologii energetice din Europa. Se ofera ajutor cu toate aspectele practice precum gasirea unei locuințe. Chiria costa intre 300 si 450 de euro/luna.

Durata contract: Contract de munca cu norma intreaga pe mai mult de 12 luni; se lucreaza 40 de ore pe saptamana; contractul incepe din 01.04.2019

Mod de aplicare: CV-ul, model Europass, intocmit in lb. engleza, se trimite la adresa de e-mail: [email protected]

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agentie de recrutare si nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunturile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunlului.

Comentati folosind contul Facebook

comments