Descriere: SkadeVekk/Auto Quick Fix AS are un atelier de reparatii auto specializat in reparatii mici ale masinilor cum ar fi: vopsire, acoperirea loviturilor, zgarieturilor, interioarele masinilor, jante si parbrize. Candidatul trebuie sa efectueze toate reparatiile: vopselei, repararea caroseriei, pregatirea, pulverizarea vopselei, lustruirea si controlul calitatii. Lucreaza in echipa si trebuie sa fie extrem de productiv. Se repara toate tipurile de masini, la un nivel foarte ridicat.

Firma: SKADEVEKK AS

Ocupatie: Vopsitor auto/tehnician de reparatii

Localitate: Oslo/Skedsmo/Østfold/Aust Agder

Cerinte: Calificare, experienta de lucru, cunostinte despre procesele de reparatii SMART, dar daca nu aveti, se ofera pregatire in acest domeniu, daca este necesar. Permis de conducere categoria B.

Limbi straine: Limba engleza

Salariu: Se ofera salariul de baza in domeniu, plus bonusuri

Alte beneficii: Conditii excelente de lucru, atelier complet echipat. Firma are o locuinta pe care angajatii o pot folosi sau se ofera ajutor in gasirea locuintei in apropierea locului de munca. De asemenea, angajatorul ajuta la intocmirea documentelor pentru banca, impozit, asigurari

Durata contract: Nedeterminata. Programul de lucru este: 08.00-16.00. Angajare cat mai curand posibil

Mod de aplicare: Se trimite CV in limba engleza la angajator, la adresa de e-mail: [email protected] si pentru monitorizare la: [email protected]

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agentie de recrutare si nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunturile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunlului.

Comentati folosind contul Facebook

comments