Descriere: Lucrãri de pregãtire: Cãutãm pe cineva care poate pregãti o maºinã înaintea vopsirii ,sã execute munci specifice de chituit, slefuit,grunduit etc.

Lucrãri de vopsire: Cãutãm vopsitor cu experienþã ,constient de calitatea lucrãrii, cu fler pentru detalii si perfectiune. Lucrarea necesitã un nivel ridicat de precizie. Lucrãm cu toate tipurile de masini, de la masini standard pânã la masini de ultimã generatie care valoreazã milioane.

Firma: Moses Bil o Lack AB

Ocupatie: vopsitor auto

Localitate: Kristianstad

Cerinte: Trebuie sã detii o bogatã experientã si sã stãpânesti domeniul tãu. Am prefera sã vedem rezultatele și experiența decât educația formalã.Avem câþiva angajaþi din România,deci limba englezã nu este o cerinþã eliminatorie.Caracteristici personale :flexibilitatea,încrederea,dedicaþia si constientizarea calitãþii sunt cuvinte cheie atât pentru dumneavoastrã cât si pentru noi. Trebuie sã fiți atenți la detalii minime si sã lucraþi cu precizie,chiar si în situaþii stresante.

Limbi straine: Engleza ( nivel elementar)

Salariu: 2500-3000 Euro brut/lunar

Alte beneficii: Angajatorul oferã cazare .Cazarea este foarte aproape (se poate merge pe jos) ºi este deþinutã de angajator. Angajatorul oferã sprijin în problemele administrative legate de viaþa ºi munca din Suedia.

Durata contract: Munca este cu normã întreagã.Salariul se va stabili prin acord. Sunt în vigoare acorduri colective.Locurile de muncã pot fi ocupate imediat.Se aplicã 6 luni de probã.

Mod de aplicare: Cei care îndeplinesc condiþiile pot trimite o solicitare pe adresa de email [email protected]. însoþitã de o scurtã descriere a candidatului. Se recomandã utilizarea unui CV model Europass (in limba englezã). Informaþii suplimentare se pot obþine de la dl Mose Freyer: [email protected] ; +46 (0)44320031.Pentru monitorizare,emailurile se vor trimite ºi la adresa de email [email protected]

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agentie de recrutare si nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunturile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunlului.

Comentati folosind contul Facebook

comments