Descriere: Lucrãri de pregãtire: Cãutãm pe cineva care poate pregãti o masinã înaintea vopsirii ,sã execute munci specifice de chituit, slefuit,grunduit etc.

Lucrãri de vopsire:Cãutãm vopsitor cu experienþã, constient de calitatea lucrãrii,cu fler pentru detalii si perfectiune. Lucrarea necesitã un nivel ridicat de precizie.Lucrãm cu toate tipurile de masini, de la masini standard pânã la masini de ultimã generaþie care valoreazã milioane.

Firma: Moses Bil o Lack AB

Ocupatie: vopsitor auto

Localitate: Kristianstad

Cerinte: Trebuie sã detii o bogatã experienþã si sã stãpânesti domeniul tãu. Am prefera sã vedem rezultatele și experiența decât educația formalã. Avem câtiva angajati din România, deci limba englezã nu este o cerintã eliminatorie. Caracteristici personale: flexibilitatea,încrederea, dedicatia si constientizarea calitãtii sunt cuvinte cheie atât pentru dumneavoastrã cât si pentru noi. Trebuie sã fiți atenți la detalii minime si sã lucrati cu precizie, chiar si în situatii stresante.

Limbi straine: Engleza ( nivel elementar)

Salariu: 2500-3000 Euro brut/lunar

Alte beneficii: Angajatorul oferã cazare. Cazarea este foarte aproape (se poate merge pe jos) si este detinutã de angajator. Angajatorul oferã sprijin în problemele administrative legate de viata si munca din Suedia.

Durata contract: Munca este cu normã întreagã. Salariul se va stabili prin acord. Sunt în vigoare acorduri colective. Locurile de muncã pot fi ocupate imediat. Se aplicã 6 luni de probã.

Mod de aplicare: Cei care îndeplinesc conditiile pot trimite o solicitare pe adresa de email [email protected], însotitã de o scurtã descriere a candidatului. Se recomandã utilizarea unui CV model Europass (in limba englezã). Informatii suplimentare se pot obþine de la dl Mose Freyer: [email protected] ; +46 (0)44320031. Pentru monitorizare, emailurile se vor trimite si la adresa de email [email protected]

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agentie de recrutare si nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunturile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunlului.

Comentati folosind contul Facebook

comments