Tâmplar

Unde? Bergen, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută tâmplari pricepuți, care să lucreze la diferite proiecte din Bergen. Uneori veți lucra în aer liber, iar alteori în interior. De asemenea, veți face parte dintr-o echipă internațională. Veți lucra 37,5 ore pe săptămână.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți experiență în domeniu și trebuie să aveți referințe de la foștii angajaori. De asemenea, trebuie să cunoașteți foarte bine ustensilele cu care veți lucra și trebuie să puteți citi desene tehnice. Angajatorul preferă persoane sociabile și comunicative, pentru că este un loc de muncă ce necesită comunicare între colegi. Nu în ultimul rând, trebuie să vorbiți fluent engleză SAU o limbă nordică SAU poloneză.

Ce oferă angajatorul? Un mediu de lucru plăcut, proiecte variante, un salariu competitiv. De asemenea, se oferă posibilitatea angajării permanente în cadrul companiei, ustensilele necesare la locul de muncă și sprijin în găsirea unei locuințe, dacă nu aveți deja unde să stați. Nu în ultimul rând, dacă veniți din afara Norvegiei, angajatorul va plăti biletele de avion.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail  [email protected]

Despre angajator:

AGILE BEMANNING AS

Lønningsflaten 13
5258 BLOMSTERDALEN

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments