Tâmplar (6 locuri de muncă disponibile)

Unde? Bergen, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un tâmplar priceput, care să lucreze atât în interior, cât și în exterior. Veți face parte dintr-o echipă, motiv pentru care trebuie să puteți comunica foarte bine cu ceilalți colegi. Este un loc de muncă full-time, permanent.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți cel puțin trei ani de experiență în domeniu. Vor fi prioritizate persoanele care au și un atestat profesional de tâmplar. De asemenea, trebuie să cunoașteți ustensilele și să vă descurcați foarte bine, trebuie să puteți citi desene tehnice și trebuie să aveți ablitatea de a urma procedurile companiei. Nu în ultimul rând, trebuie să puteți vorbi fluent limba engleză sau o limbă nordică.

Ce oferă angajatorul? Un salariu începând de la 181,5 coroane pe oră, posibilitatea unui loc de muncă permanent, prin contract, ustensilele necesare la lucru, cazare gratuită în primele două săptămâni de la începere, dar și 500 de coroane pentru călătorie, dacă veniți din afara Norvegiei.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected]

Despre angajator:

Skuteviken Personell AS

Fjøsangerveien 68
5068 BERGEN
Telefon: 09125 (persoană de contact: Magdalena)
E-mail: [email protected]

Web: www.skutevikenpersonell.no

Skuteviken Personell AS este o companie care și-a deschis porțile în 2008, fiind o agenție de recrutare de personal de pe coasta de vest a Norvegiei. Firma are două sedii: unul în Bergen și celălalt în Stavanger.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments