Tamplar

Unde? Bergen, Norvegia
Despre locul de munca: se cauta tamplari care sa inceapa in octombrie/noiembrie cel tarziu. Veti lucra la fabrici, la diferite cladiri de birouri, la partea de finisare, la parchet laminat si altele, impreuna cu ceilalti colegi din echipa. Trebuie sa aveti in vedere ca veti lucra atat in interior, cat si in exterior.  
Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Angajatorul doreste sa aveti cel putin 3 ani de experienta in domeniu. De asemenea, trebuie sa cunoasteti echipamentul foarte bine si trebuie sa puteti lucra foarte bine in echipa. In plus, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza sau intr-o limba nordica.

Alte informatii: angajatorul va ofera un salariu competitiv, asigurare medicala si posibilitatea unui loc de munca permanent. De asemenea, vi se vor oferi ustensilele si echipamentul de care aveti nevoie pentru a lucra foarte bine. Atunci cand va veti deplasa in Norvegia pentru locul de munca, angajatorul va pune la dispozitie 500 de coroane norvegiene pentru bilet. In primele 2 saptamani veti avea cazare si masa asigurate.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail: [email protected]

Despre angajator:

Skuteviken Personell AS

Fjøsangerveien 68
5068 BERGEN
Telefon: 09125
E-mail: [email protected]

Web: www.skutevikenpersonell.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments