Tamplar (5 locuri de munca)

Unde? Bergen, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta tamplari, care sa lucreze la diferite proiecte din Bergen si dimprejurul orasului. Veti lucra atat in interior, cat si in exterior si trebuie sa luati in considerare acest aspect, avand in vedere ca vine sezonul rece. Este un loc de munca full-time, permanent. Veti lucra minim 37,5 ore pe saptamana.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti formare profresionala in domeniu si ar fi preferabil sa aveti experienta relevanta. De asemenea, trebuie sa puteti citi desene tehnice si trebuie sa puteti lucra atat independent, cat si in echipa. Angajatorul isi doreste sa puteti comunica in limba engleza SAU intr-o limba nordica.

Alte informatii: salariul va fi cuprins intre 181,50 si 190 de coroane pe ora. De asemenea, angajatorul va poate ajuta sa obtineti un loc de cazare, daca nu aveti unul deja.

Pentru mai multe informatii: Espen E. Sæverud sau Ann Christin Lie at +47 55 50 02 00 sau  e-mail pe adresa [email protected]

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected]  cat mai curand.

Despre angajator:

Bygg Bemanning AS

Kjøkkelvikbrekkene 20
5178 LODDEFJORD
E- mail: [email protected]

Web: www.bygg-bemanning.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments