Descriere: Unitatea de urologie face parte din departamentul chirurgical al spitalului si are 4 medici specialisti si 2 medici rezidenti si acopera toate apelurile chirurgicale in afara orelor de program. Numai medicii calificati in chirurgia generala participa la serviciul de garda. Activitatea zilnica cuprinde operatiile urologice obisnuite TURB, TURP, prostatectomii URS, operatii de cancer renal, inclusiv laparoscopie si chirurgie cu laser RIRS si PCN. Personalul este foarte flexibil si prietenos.

Firma: HELSE FONNA HF

Ocupatie: Specialist urolog

Localitate: HAUGESUND

Cerinte: Solicitantul trebuie sa aiba experienta relevanta in spitale, impreuna cu o specializare recunoscuta in domeniul urologiei si trebuie sa aiba autorizatia consiliului medical norvegian. Candidatul va trebui sa treaca ,,testul Bergen”

Limbi straine: Limba norvegiana-nivel inalt (scris si vorbit) sau o alta limba scandinava

Salariu: Salariu prin acord

Alte beneficii: Asigurare pentru pensie, ajutor in gasirea locuintei, asistare pentru curs de limba norvegiana

Durata contract: Permanent, angajare cat mai curand posibil

Mod de aplicare: Aplicatia se face direct pe link-ul: https://www.webcruiter.no/WcMain/AdvertViewPublic.aspx?oppdragsnr=3960719485&culture_id=NN-NO&company_id=5253&link_source_id=0

EURES

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agentie de recrutare si nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunturile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunlului.

Comentati folosind contul Facebook

comments