Șofer pentru triciclu electric

Unde? Stockholm, Suedia

Despre locul de muncă: se caută persoane care să conducă tricicluri electrice în Stockholm, Suedia. Veți plimba în general turiști dornici să descopere centrul orașului. Veți lucra atât în timpul, săptămânii, cât și în weekend, cu liberele aferente, bineînțeles. Programul va fi flexibil și puteți discuta cu angajatorul. Din acest motiv se preferă studenți sau persoane care mai au un loc de muncă.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți o persoană deschisă, sociabilă, căreia să îi facă plăcere să vorbească cu turiștii. Tocmai din acest motiv trebuie să puteț comunica fluent în limba engleză. Dacă știți și o limbă nordică, atunci veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați.

Pentru alte informații: Funktion: Ian Baker, E-mail: [email protected], Telefon: 0734303938

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail: [email protected]

Despre angajator:

Hej Hej Stockholm Pedicabs AB

Sulvägen 28 12640 HÄGERSTEN

Telefon: 0769294373

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments