Personal pentru un local

Unde? Stockholm, Suedia

Despre locul de munca: se cauta personal pentru un local din Suedia, Stockholm. Aici  se doreste pregatirea mancarii pe baza de produse naturale, de calitate. Gustul conteaza foarte mult, intrucat acesta este cel care, impreuna cu o prezentare frumoasa poate face clientii sa vina si a doua oara Va veti ocupa de pregatirea ingredientelor, veti deschide dimineata si veti inchide seara.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa va placa sa lucrati. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza SAU in norvegiana. De asemenea, trebuie sa fiti disponibili sa lucrati full-time si trebuie sa aveti experienta in a lucra intr-o bucatarie. Angajatorul doreste sa aveti si permis de conducere, in caz ca va trebuie sa faceti comisioane uneori.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail: [email protected]  cat mai curand, inainte de 28 februarie 2017

Despre angajator:

Elis Falafel

Vallhallavägen 145 11531 STOCKHOLM

Telefon:   0702845533

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments