Personal pentru curățenie

Unde? Islanda

Despre locul de muncă: se caută personal pentru curățenie, care să lucreze în Islanda, la un hotel. Vă veți ocupa de tot ce înseamnă curățenie: spălat geamuri, podele, electrocasnice.    

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? trebuie să aveți experiență în domeniu și trebuie să aveți în vedere că nu veți avea un program fix. Așadar, trebuie să fiți o persoană flexibilă, proactivă și să comunicați foarte bine cu ceilalți colegi din echipă. Angajatorul preferă persoane prietenoase și sociabile. În plus, trebuie să aveți peste 25 de ani, pentru a putea aplica pentru acest loc de muncă.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected], cât mai curând, înainte de 9 septembrie.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments