Personal pentru curatenie

Unde? Islanda

Despre locul de munca: veti face curatenie pentru clientii companiei angajatoare. Veti face parte dintr-o echipa si va veti ocupa de tot ce inseamna curatenie. Veti lucra in zilele lucratoare ale saptamanii. Locul de munca este disponibil pentru cateva saptamani, dar in functie de cum va veti intelege cu angajatorul, contractul poate fi prelungit.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza, pentru ca veti face parte dintr-o echipa internationala. In plus, trebuie sa fiti o persoana foarte bine organizata, sa aveti in vedere toate detaliile cand faceti curatenie si sa fiti o persoana punctuala.

Alte informatii: salariul va fi conform contractului colectiv de munca. Mai multe informatii veti obtine de la angajator.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul in limba engleza pe adresa de e-mail  [email protected] pana pe 28 iunie 2016.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments