Personal pentru bucătărie

Unde? Estul Islandei

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de pregătirea homarului pentru gătit, veți pregăti sosuri și deserturi. De asemenea, uneori vă veți ocupa de spălatul vaselor și vă veți ocupa de curățenie, atunci când este nevoie. Veți lucra în ture.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Angajatorul preferă să aveți formare în domeniu, dar nu este o condiție obligatorie. Indicat ar fi să aveți experiență în domeniu, pentru a înțelege încă de la început cât de importantă este comunicarea într-o echipă, pentru ca totul să funcționeze cât mai bine. De asemenea, trebuie să comunicați fluent în limba engleză.

Alte informații: angajatorul vă poate ajuta să găsiți cazare, dacă nu aveți deja. Salariul va fi conform contractului colectiv de muncă, iar despre acest detaliu veți discuta mai multe cu angajatorul.

Vă interesează locul de muncă? Completați formularul de pe pagina www.vinnumalastofnun.is/eures și treceți „pakk” în dreptul angajatorului.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments