Personal cu experiență care să lucreze într-un hotel
Unde? ULÖYBUKT, Norvegia
Despre locul de muncă? Veți lucra într-un hotel de patru stele, care este vizitat de turiști din întreag ume. Veți lucra pe o insulă micuță din nord-vestul orașului Tromso. Vă veți ocupa de servirea micului dejun și de aranjarea camerelor, astfel încât totul să fie în regulă atunci când sosesc oaspeții.


Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să vorbiți fluent engleză, pentru că aceasta este limba folosită în acest hotel, majoritatea turiștilor fiind străini. De asemenea, trebuie să fiți o persoană responsabilă și atentă la detalii. De asemenea, ar fi indicat să aveți experiență în industria hotelieră.
Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție în limba engleză cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected]. Dacă aveți nevoie și de alte informații, puteți folosi datele de contact: Svein Jakobsen, tlf +47 916 12 520 e-post: [email protected]
Angajatorul vă poate ajuta în privința cazării, dacă nu aveți deja unde să stați. Despre salariu veți discuta direct cu angajatorul.
Despre angajator:
Arctic Panorama Lodge AS
ULÖYA, 9197 ULÖYBUKT
Phone: +4791612520
E-mail: [email protected]
Hotelul dispune de șase camere pentru oaspeți și este un hotel de patru stele. Până acum, hotelul a primite referințe foarte bune pe TripAdvisor, iar angajatorul își dorește ca și în continuare oaspeții să aibă cea mai bună părere despre acest loc de cazare.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments