Persoane care sa mute mobila

Unde? Oslo, Norvegia

Despre locul de munca: se cauta persoane care se ocupe de mutat mobila. Veti lucra in echipa, asa ca trebuie sa intelegeti cat de importante sunt comunicarea si sincronizarea cu ceilalti.  Este un loc de munca ce presupune forta fizica.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti experienta in a muta mobila. De asemenea, trebuie sa aveti o conditie fizica foarte buna. Ar fi indicat sa va pricepeti si la impachetat mobila, pentru ca toti clientii sa isi primeasca lucrurile intr-o stare foarte buna. De asemenea, trebuie sa aveti permis de conducere, categoria B si trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza. Daca stiti norvegiana sau suedeza, veti avea un avantaj in fata celorlalti candidati.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cat mai curand si precizati la subiectul mesajului: numele, varsta, cat aveti experienta in domeniu.

Despre angajator:

Australian Transport Flytteservice

0254 OSLO
Web: www.australiantransport.no

 

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments