Persoane care să lucreze în pădure (plantare și tăiere)

Unde? Suedia

Despre locul de muncă: se caută persoane care să lucreze în pădure (plantare de copaci, curățare și tăiere). Veți lucra în echipe de 2-5 persoane. Este un loc de muncă ce vă solicit fizic. Veți locui împreună cu colegii de echipă, așa că e importantă socializarea în echipă.  Veți avea contract pe o perioadă determinată, având în vedere că este un proiect.Veți începe în martie/aprilie 2017

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență în domeniu. De asemenea, angajatorul își dorește persoane cu o condiție fizică excelentă. Trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză și trebuie să aveți permis de conducere, categoria B.

Pentru alte informații: Krystian Blenski, tlf. +4653466926

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail: [email protected] în limba engleză. În perioada 6-10 februarie, angajatorul va ajunge în următoarele orașe din Polonia pentru recrutări: , Poznan, Lublin și Bialystok, în caz că sunteți într-unul dintre aceste locuri. Dacă veți fi selectați, veți avea 3-4 zile de instruire la început.

Despre angajator:

Svensk Skogsservice AB

Gamla Bengtsforsvägen 7, 66832 Ed, Sweden

Telefon: +4653466926

E-mail: [email protected]

Persoană de contact: Krystian Blenski

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments