Persoane care să lucreze în horticultură

Unde? Sudul Islandei

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de culesul legumelor și vă veți îngriji de creșterea acestora. De asemenea, veți face diferite treburi împrejurul fermei, în funcție de cum are nevoie angajatorul. Veți lucra de luni până vineri, în intervalul orar 07:30-15:30, iar vinerea de la 07:00 la 13:00.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți experiență în a lucra într-o astfel de fermă. De asemenea, candidații trebuie să aibă permis de conducere, în caz că uneori va trebui să livrați anumite comisioane. Nu în ultimul rând, trebuie să vorbiți fluent limba engleză

Alte informații: angajatorul pune la dispoziție camere de închiriat, iar salariul va fi conform contractului colectiv de muncă. Mai multe informații veți primi de la angajator, chiar la interviu.

Vă interesează locul de muncă? Puteți aplica folosind link-ul următor, până pe 15 iulie www.vinnumalastofnun.is/eures

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments