Persoane care sa livreze ziare

Unde? Helsinki, Vantaa, Espoo,Kerava, Järvenpää, Lohja, Finlanda

Despre locul de munca:  se cauta persoane care sa livreze ziare in zone metropolitane din Finlanda. In fiecare dimineata, circa 1,100 de persoane livreaza ziare in aceste zone, iar principalul produs ce ajunge la client este  Helsingin Sanomat. Puteti lucra intr-una din urmatoarele zone: Helsinki, Vantaa, Espoo,Kerava, Järvenpää, Lohja. Veti lucra in timpul noptii: 3-4 ore pe noapte, pana la 6 dimineata. Veti face livrarile cu troleul sau cu masina.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti cel putin 18 ani, pentru ca se lucreaza si noaptea. De asemenea, trebuie sa fiti o persoana precisa si responabila. Este important sa nu ratati nicio adresa. Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza SAU finlandeza. In plus, trebuie sa aveti permis de conducere (preferabil).

Alte informatii: salariul este conform contractului colectiv de munca. Despre acest aspect veti afla mai multe direct de la angajator.  Salariul este cuprins intre 500 si 900 de euro.

Va intereseaza locul de munca? Completati formularul de pe site-ul:  http://www.posti.com/careers  pana pe 12 februarie 2017 si nu uitati sa precizati zona in care doriti sa lucrati.

Despre angajator:

Posti Group Oyj

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments