Persoană care să colecteze date

Unde?  GJØVIK, Norvegia

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de colectarea prețurilor la carburanți de la benzinăriile din GJØVIK. Veți face acest lucru la anumite ore ale zilei. Mai apoi, veți trimite lista prețurilor la firmă, prin intermediul unui sistem web.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți permis de conducere și mașină. De asemenea, trebuie să aveți acces la internet și să aveți cunoștințe de bază pentru a folosi calculatorul. Nu în ultimul rând, trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză și trebuie să fiți o persoană responsabilă și atentă la detalii, pentru a transmite informațiile corecte.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected] până pe 20 iunie 2016.

Despre angajator:

Informed Sources

Lindego 6

60-573 Poznan Telefon: +48 662078984

E-mail: [email protected]

Web: www.informedsources.com

Informed Sources este o companie care se ocupă de colectarea prețurilor de la diferite companii, pentru a face o analiză și o comparație pentru diferite firme. Astfel, compania livrează clienților informații despre concurență.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rus

Comentati folosind contul Facebook

comments